Forsendelse

Ordrer behandles normalt inden for én arbejdsdag efter modtagelse, medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen eller bekræftelsesmailen.

Ordrer afsendt indenfor EU ankommer typisk indenfor 1-3 hverdage. For ordrer afsendt udenfor EU er den normale leveringstid op til 5 hverdage. Bemærk venligst, at der lejlighedsvis kan være forsinkelser i tolden, som kunne forlænge ankomsttiden. Hvis du har brug for ekspresforsendelse, bedes du kontakte os here.

Alle ordrer, der vejer mindre end 10 kg, sendes via DHL Express. Hver forsendelse inkluderer Track & Trace-muligheder.

Der kan være særlige tilfælde, hvor købte varer kan afhentes direkte fra vores lager. For yderligere oplysninger, kontakt os venligst here.

Hvis nødvendigt har du muligheden for at vælge en anden adresse. Husk venligst at angive den foretrukne leveringsadresse, når du afgiver din ordre.

Betaling og bestillinger

Du er velkommen til at indsende din forespørgsel here, og vi vil bestræbe os på at sikre dine ønskede produkter til en favorabel pris. Vores sortiment opdateres regelmæssigt, så vi opfordrer dig til at besøge os ofte for at opdage vores opdaterede produktudvalg.

For større ordrer har vi evnen til at oprette udbud. For at igangsætte processen, bedes du kontakte vores sales team. Vores mål er at håndtere alle forespørgsler inden for få timer. Alternativt kan du kontakte os telefonisk på +45 45 28 12 22.

Hvis din virksomhed er momsregistreret i EU, er du fritaget for moms. Under betalingsprocessen bliver du bedt om at oplyse dit momsnummer. Alternativt kan du inkludere din momsdokumentation med dit køb, og vi vil manuelt justere prisen. Hvis du har spørgsmål om momsfritagelse, er du velkommen til at kontakte os here.

Vi er glade for at tilbyde en special rabataftale til kunder, der foretager årlige køb på over 10.000 EUR. For yderligere detaljer, bedes du kontakte os på de oplyste kontaktoplysninger. contact information.

Hver ordre inkluderer en faktura, som vil blive sendt til dig sammen med dit sporingsnummer, når din ordre er blevet afsendt. Har du brug for en kopi af fakturaen, så kontakt os here.

I tilfælde af at du skal returnere en ordre, er vi mere end glade for at hjælpe. Udfyld blot vores RMA-formular, som er tilgængelig here.

Hvis dit produkt er defekt inden for den angivne garantiperiode, skal du bruge vores RMA-formular here.

Efter vi har modtaget meddelelse om dit defekte produkt, vil du modtage en returnerings- og merchandiseautorisation (RMA) med forsendelsesinstruktioner via e-mail. Denne RMA-formular skal returneres med varerne, og RMA-nummeret skal tydeligt angives på emballagen af de returnerede produkter. Når din reklamation er godkendt, vil der blive sendt et tilsvarende (ikke-defekt) produkt. Hvis vi ikke kan levere en erstatningsprodukt, vil din betaling blive refunderet.

Kontakt os

Ring til os på +45 4528 1222.

Send en besked

Forvent et svar fra os inden for vores åbningstider. Kontakt os gerne here.